Kaip padaryti užsakymą parduotuvėje (instrukcija)

Viskas labai paprasta! Įeiname į parduotuvę, surandame mus dominančią prekę. Tam, kad peržiūrėti padidintą prekės nuotrauką - spaudžiame padidinimo stiklo paveiksliuką po nuotrauka. Tam, kad pereiti prie prekės aprašymo - spaudžiame ant prekės pavadinimo arba ant pačios prekės nuotraukos.

lt_1

Atsidaro prekės aprašymas, kur galima pažiūrėti pagrindines šios prekės detales. Jeigu viskas tinka, spaudžiame mygtuką "Į krepšį".

lt_2

Atsidaro puslapis "Krepšelio turinys", kuriame reikia užpildyti dvejas grafas: "Kiekis" ir "Komentaras". Pirmoje grafoje rašome norimą kiekį, t.y. lyginį kiekį porų pakuotėje - 6, 8, 10, 12, 16 ir t.t. Antroje grafoje rašome porų dydžius ir kitus komentarus. Po visko spaudžiame mygtuką "Perskaičiuoti/Užrašyti komentarą".

lt_3

Po to, jeigu reikia, grįžtame į parduotuvę ir išsirenkame sekančią prekę. Radę reikalinga modelį vėl spaudžiame mygtuka „Į krepšį“.

lt_4

Krepšelyje vėl užpildome abi grafas: „Kiekis“ ir „Komentaras“ naujoms prekėms ir vėl spaudžiame mygtuką „Perskaičiuoti/Užrašyti komentarą“.

lt_5

Jeigu padaryta klaida ir į krepšelį yra pridėta ne ta prekė, ją galima panaikinti. Pažymime varnele langelį, esantį kairėje nuo nuotraukos ir spaudžiame mygtuką „Panaikinti“. Pažymėta prekė bus panaikinta iš krepšelio.

Tokiu būdu išsirenkame visas reikalingas prekes, kurias norime užsakyti. Jeigu daugiau prekių nebus pridedama (ar atimama) – spaudžiame mygtuką „Siųsti užsakymą“.

lt_6

Atsidaro „Užsakymų forma“, kur mes galime pamatyti viską, kas yra užsakyta, dar kartą viską patikrinti ir jeigu reikia pridėti komentarus. Jeigu viskas teisingai – spaudžiame mygtuką „Išsiųsti“.

lt_7

Atsiranda šis pranešimas.

lt_8

Savo elektroninio pašto adresu gausite tokio pobūdžio laišką:

lt_9

Štai ir viskas – užsakymas sėkmingai padarytas!